A linképítésnek ennél az oldalnál már hagyománya van

A hagyományok világa nagyon kettős számomra. Mikor fiatal voltam, természetesen az elsődleges célom az volt, hogy minden hagyománnyal és társadalmi elvárással szembe menjek. Ez szerintem sok emberrel megtörtént. Nem sajnálom, hogy volt egy ilyen időszakom, mert annál erőteljesebben tudtam később rájönni, hogy mennyit is számítanak ezek a hagyományok, amiket sokáig csak félre akartam söpörni.

Különösen akkor jön rá az ember, hogy milyen érdekes kultúrája van, mikor kiszakad belőle egy időre. Én is elutaztam külföldre fél évre és észrevettem egy csomó dolgot, amit idáig alapnak vettem. Mikor visszatértem, sokkal jobban értékeltem például azt, hogy minden sarkon van nálunk egy pékség. Ha nem lennének hagyományaink, akkor az identitásunkból is rengeteg dolog elveszne. Ettől függetlenül azt sem szabad hagyni, hogy a hagyományaink határozzanak meg minket és ne bírjunk befogadni ezek miatt új dolgokat.

Én is még rengeteg ideig szenvedhettem volna a netes üzletemmel, ha nem találtam volna rá a Keresőben Első oldalára. Mikor még egyetemistaként elterveztem, hogy lesz egy saját netes boltom, az egészet sokkal egyszerűbbnek képzeltem el. Úgy voltam vele, hogy elég lesz kitalálnom egy jó designt, illetve termékötletet és már kész is van az egész. Ez azonban, mint ahogy megtapasztalhattam, sajnos nem volt ilyen egyszerű.

Egy idő után elfogadtam, hogy segítségre lesz szükségem és egy barátom azt javasolta, hogy keressek egy céget, ami linképítéssel foglalkozik. Be is írtam a keresőbe, hogy linképítés garanciával és rögtön a már korábban említett Keresőben Első oldalát adta ki. Felmentem az oldalukra, és azonnal meg is győződhettem arról, hogy a Keresőben Első ért a dolgához. Az oldaluk úgy volt kialakítva, hogy nem számít, ha korábban nem jártunk hasonló helyen, azonnal meg tudjuk érteni, hogy mi-merre van.

A linképítés garanciával téma pedig nem éppen egyszerűen érthető. A Keresőben Első oldalán azonban hamar meg tudtuk találni az ezzel kapcsolatos menüpontot. Itt pedig különböző tájékoztatók vártak ránk, amik egy kicsit el tudták magyarázni nekünk, hogy miket érdemes tudni a linképítésről.

linképítés garanciával

Tehát, sajnos tényleg nem csak az számít az internetes világban, hogy milyen a termékünk. Arra is oda kell figyelnünk, hogy a Google és a különböző keresőmotorok algoritmusainak megfeleljünk. Az egyik megoldás erre a linképítés. Ennek segítségével az oldalunk egy sokkal jobb helyezést fog majd elérni a keresési találatok között. A linképítés azonban nem egy olyan munka, amit magunktól, különösebb előismeret nélkül meg tudnánk csinálni.

Szükségünk lesz egy olyan képzett, szakszerű csapatra, mint amit a Keresőben Elsőnél lehet találni. A linképítés garanciával ajánlat pedig azért tetszett nekem annyira, mert így nem kellett attól tartanom, hogy csak átverés az egész és el fog úszni a pénz, amit beleinvesztáltam. Bár ettől egyébként sem tartottam volna azok után, amiket a Keresőben Első oldalán olvastam. Látszott rajtuk, hogy transzparensek akarnak lenni és semmit nem rejtegetnek a leendő ügyfél elől.

Az elérhetőségeikkel kapcsolatban is ilyen volt a hozzáállásuk. Nem számít, hogy az oldalnak éppen melyik részén vagyunk, szinte biztos, hogy látni fogjuk valahol a telefonszámukat. Meg is csörgettem őket, amire azonnal reagáltak. Őszintén, már ehhez sem vagyok annyira hozzászokva. Minden, ami utána történt, már csak történelem. A linképítés valóban segített az oldalamnak és teljes mértékben megváltoztak a bevételi számok a hónap végén.