mobilvizszerelo.hu járt a háznál a fellépés előtt még épp időben

Fontosnak tartom a kultúránk ápolását és örökítését, a mai időkben pedig főleg. Annyi minden veszik el és múlik anélkül, hogy aztán még bárki is fel tudná idézni – kár lenne pont a kultúránk szerves elemeit elveszíteni. Éppen ezért én mindent megteszek az életemben, hogy tudjam és a gyerekeim is tudják, hogy honnan származunk és milyen hagyományaink vannak nekünk, magyaroknak. A néptánc, a népdalok és mesék mind a hétköznapok részét képezik a családunkban. A héten épp egy fellépésre igyekeztünk volna, amikor eldugult a wc. Így került a képbe a mobilvizszerelo.hu csapata.

Úgy döntöttünk, hogy először megpróbáljuk megoldani ezt a helyzetet, mert ha így hagyjuk ott és mire hazaérünk nagyobb galiba történik, akkor nagyon fogunk bosszankodni. Szóval felhívtuk az első olyan számot, amit a neten találtunk arra a jeligére, hogy ki ér ki a leghamarabb Budapesten egy ilyen szituációban. A mobilvizszerelo.hu oldalát dobta a keresés első találatnak, szóval velük vettük fel a kapcsolatot. Már a telefonbeszélgetés is nagyon gördülékenyen ment, felvettek minden fontos információt az üggyel kapcsolatban azért, hogy már úgy érkezzenek meg hozzánk, hogy mindennel fel vannak szerelkezve, ami csak a javításhoz szükséges lehet.

A mobilvizszerelo.hu csapata egyébként már több, mint 30 éve foglalkozik vízszereléssel, csőszereléssel és fűtésszereléssel, tehát ha valaki egy régi motorost keres a szakmában, akinek valóban komoly tapasztalata van, akkor az őket nyugodtan hívhatja. Ráadásul nem csak a hosszú évek tapasztalata van a kezükben, de az is biztos, hogy az új technológiákra is nyitottak és követik is őket, hiszen ez megkönnyíti az életüket és munkájukat. Erre a saját szememmel láttam a példát.

Gyerekkoromban mikor a szüleimnél eldugult a wc sokkal bonyolultabb volt a helyzet megoldása. Mondjuk lehet, hogy azért, mert már elkezdték saját maguk a megoldást, amit nem kellett volna. Mi most épp ezért a szakemberekre hagytuk már első körben az ügy megoldását és nem cselekedtünk rosszul.

Közben valahogy szóba jött a csőkamerázás is, ami az egyik legmodernebb eljárás ezen a területen. A csőtöréseknél szokták ezt használni, amikor nem tudják, hogy hol a repedés és a hiba, de nem is akarják kibontani az egész falat azért, hogy egy pár centis csődarabot kijavítsanak. Egy pici kamerát vezetnek be a csőbe, és az mutatja meg a kijelzőn, hogy hol van a repedés és milyen jellegű, valamint, hogy milyen más elváltozások vannak a csővezetékben. Ez egy nagyon hasznos dolog, sok plusz munkától megkíméli a szakembert és a megrendelőt is.

A mobilvizszerelo.hu oldalon közelebbről is megismerkedhettek azokkal a területekkel, amelyeken tevékenykednek. Erről pedig azért írnak bőségesen, hogy egyrészt, mikor valaki felhívja őket az pontosan tudja, hogy kiket választ, másrészt, hogy legyen egy oktató-nevelő jellege is az oldalnak, hátha ezzel 1-1 vészhelyzetet meg tudnak előzni. Ilyen például ez a dugulás saját kezű megoldása is – a weben is felhívják rá a figyelmet, hogy ez egy mérsékelten jó ötlet. De ugyanígy sok más hasznos tájékoztató is megtalálható itt, szóval ha esetleg felújítást terveztek, akkor szerintem itt remek szakemberekre lelhettek.

Visszatérve a mi helyzetünkre, gyorsan és frappánsan sikerült megoldani ezt a kellemetlen helyzetet, méghozzá annyira, hogy még a fellépésre is odaértünk. A mobilvizszerelo.hu nagyon korrekt munkát végzett korrekt áron, ezért, ha valamikor még lesz szükségünk ilyen szolgáltatásra, akkor minden bizonnyal őket fogjuk segítségül hívni.