Így jár az, aki alkalmi ruhában látogat el a busójárásra.

Baráti társaságunkkal ellátgattunk a múlt hónapban a busójárásra, mert ez nálunk már hagyomány és mindig hatalmas mulatságra lehet számítani. Aki nem tudná, Mohácson tartják évente ezt a vicces, bár valakinek félelmetes jelmezes bált. Gyerekkori cimborám egy lengyel lányt hozott a mulatságra, hogy beavassa őt országunk gazdag hagyományaiba, bár egy kommunikációs difi végett a lány alkalmi ruhába jött el a rendezvényre. Veszélyes kis szoknyában ellátogatni ide, mert a busók elég pimasz, szemtelen teremtmények, és ha épp nem borral locsolnak, biztos valami illetlenséget próbálnak elkövetni.

Ez nem volt másképp most sem. Hamar kinézték maguknak az amúgy igen dekoratív lányt, hisz nem volt nehéz, mert az alkalmi ruhájában kitűnt a tömegből, és már is megkörnyékezték. Szegénynek a ruhája elég foltos lett, aminek szemmel láthatóan nem örült.

Egy szervező jött oda hozzánk, látta mi történt és próbált érdeklődni, hogy mivel tudja megtéríteni a kárát. Tolmácsoltuk mit szeretne az úriember, erre a lány ennyit motyogott kevés magyar tudásával; alkalmi női ruha webáruház. Inkább angolul tárgyaltuk meg a dolgot vele, hogy mit is szeretne pontosan mondani, mert nem értettük.

Kiderült, hogy egy magyar online butikból rendelte a ruhát és kifejezetten örülne neki, ha ugyan ebből rendelnének neki egy újat. Gyorsan megnéztük az oldalt telefonon, mert emlékezett a címére.

Kifejezetten jól optimalizált volt mobilra az oldal, így gyorsan meg találtuk az alkalmi ruhák közt azt a darabot, amit viselt. A programfelelős úriember megtérítette a ruha összegét, majd további jó mulatságot kívánt és aztán távozott.

Alig hittük el, hogy ez megtörtént, de egy kis hatásszünet után, már koccintottunk is a legközelebbi krimóban! Az este további része fergeteges volt, a társaságban lévő csajok, szinte egész végig azt a webshopot nézegették, ahonnan a lengyel lány rendelte a ruháját. Mindannyian ájuldoztak milyen remek oldal és milyen hatalmas kínálata van.

Arra emlékszem, hogy mi srácok már félrészegek voltunk, de mi is elkezdtük böngészni az oldalt. Ami nekünk maradandó volt azok a fényképek, mert elég sok dekoratív modell prezentálta a jobbnál-jobb ruhákat. Ezenkívül valamiért az is megmaradt bennem, hogy a szállítási idő öt és tizenöt nap közé esik.

Ja és egy ráadás!!

A molett nőkre is gondoltak, mert a ruhák nagy része nagyobb méretben is rendelhető.

Mindent összevetve hangulatos kis kirándulás volt. Kiélhettük hagyományőrző és italozási szokásainkat és megismerhettünk egy kiváló oldalt. Azóta, ha véletlenül női beszélgetésbe keveredek, mindig ajánlom azt az online butikot, amivel megismertetett az a lengyel lány!