Egy hentesáru boltba elengedhetetlen a jó szeletelő gép

Már sokat meséltem róla, hogy nagypapámnál faluban milyen is az élet. Unokatestvérem máig ott él, és nagyon erősen próbálja megtartani az ottani hagyományokat, például tagja egy helyi néptánc együttesnek. Egyébként ő egy hentesáru boltban dolgozik, ahol épp most kerestek maguknak új szeletelő gépet, mert az előző elromlott.

Mondtam hát Ádámnak, hogy nézzék meg a Szeletelő gépeket az rdelaer.hu oldalán, mert tőlük már én is vettem egyszer ital készítő gépet, ami azóta is remekül működik. Szóval mikor legutóbb ott voltam náluk falu, akkor meg is néztük együtt az Rdealer kínálatát a honlapjukon. A termékeket nézve rögtön feltűnik, milyen sokféle áru is van náluk, elsősorban vendéglátóipari kis és nagyobb gépek, köztük csomagolástechnikai, előkészítő, hűtő-fagyasztó, ital készítő vagy sütőipari berendezések. De ha például fagylaltgépek kellenek, mármint valódi minőségi készülékek, akkor is érdemes hozzájuk fordulni. Mindezeket felsorolva és kategorizálva megtaláljátok a weboldal “termékek” menüpontja alatt.

Szóval el is kezdtünk böngészni kicsit a készülékek között, megmutattam Ádámnak, mi mindent árul az Rdelaer a szeletelő gépek mellett. Teljesen odavolt, milyen sok gép van náluk, és nekik még a márkák nagy része mondott is valamit, mivel korábban épp vendéglátásban dolgozott. Szóval végül célirányosan rátértünk a szeletelő gépekre, amiknél szintén nem volt hiány a választékot tekintve. Összesen 18 darab terméket adott ki a keresés, volt köztük Dadaux, Omega és Beckers márkájú is, amelyek Ádám szerint mind nagyon megbízható, prémium minőségű berendezések. Mert hogy itt a minőség kulcsfontosságú: ha egy Szeletelő gép nem működik, vagy hamar feladja, akkor az hatalmas problémákat tud okozni egy ilyen bolt számára. Ezért nem is akarta lejjebb adni a minőség terén. Először az Omega gépeket néztük meg, az egyik 250 mm-es, a másik meg 350 mm-es tárcsával rendelkezik, ezt jegyeztem meg, habár nem sokat mondott nekem ez az adat.

Szeletelő gép

Ádám viszont nem annyira elégedett meg ezekkel a gépekkel, így tovább nézelődtünk. A Dadaux Icone gépei nagyon tetszettek neki, ezekről korábban nagyon jókat hallott, így ezeknek a specifikációit is mind áttekintettük. Egyébként minden egyes darabnál írnak pár sort a legalapvetőbb termékjellemzőkről. Sőt, az egyik szeletelő gépnél még a műszaki leírás is csatolva volt pdf-ként a weboldalon, ami nagyon hasznos, hiszen így nagyjából meg tudod nézni, hogyan is működik az adott készülék.

Szóval végül kinéztünk egy Dadaux Icone 700 álló szeletelő gépet, ami alkalmas húsok, húsos csontok, szalámik, de akár sajtok szeletelésére is. Ezen kívül rozsdamentes, és háromféleképp is beállítható a tolókar. Emellett a kés kétféle sebességre is tehető: van rajta gyors és lassú üzemmód is. Mindezekből kiindulva az Rdealer valóban nagyon magas minőségű termékeket ad, Ádám is beismerte, hogy bizony megéri egy ilyen Szeletelő gépre beruházni, még ha az nem is kis kiadás.

Megrendeltük tehát a berendezést az ügyfélszolgálat telefonszámán, ami gyors és egyszerű folyamat volt. Egy héten belül már kézhez is kapta azt Ádám, aminek nagy sikere volt a hentesboltban, nagyban felgyorsította ugyanis a folyamatokat.

Szeletelő gép kellene nektek is? Vagy bármi más komolyabb konyhai eszközt kerestek? Az rdealer.hu-n gyakorlatilag mindent megtaláltok, amik jól jöhetnek egy vendéglátóipari egység számára. Nézzetek rá ti is, ha minőségi gépeket szeretnétek!