Lidl újság a néptáncosok barátja, online verzióban is

A néptánc egy csodálatos formája a hagyományaink megőrzésének, legalább is szerintem. Én négy évig tanultam, és a mai napig tagja vagyok egy ezzel foglalkozó körnek. Néha még egy-egy fellépésünk is akad, de a legtöbb esetben elsősorban baráti körként működünk, akik összetartanak, és akiket összetart a tánc szeretete. Gyakran megesik, hogy próba után még sokáig ottmaradunk a teremben, esetleg összegyűlünk valamelyikünknél beszélgetni. Persze azt nem tagadom, hogy némi ital is lecsúszik ilyenkor, és ezzel még enyhén fejeztem ki magam. Nem arról van szó, hogy merev alkoholisták vagyunk, akik néha táncolnak is, de ilyen összejövetelekkor azért elég szép mennyiséget el tudunk pusztítani sörből, borból, és természetesen ételből is. A vendéglátóra ilyenkor némi többletnyomás nehezedik, hiszen biztosítania kell legalább az alapot, amihez mindenki azt hoz, amit gondol, de én személy szerint igyekszem a költséghatékonyságra törekedni, és ebben az akciós lidl újság sokat segít.

Pontosabban segítene, ha eljutna hozzánk, de ilyen még annak ellenére sem fordult elő, hogy van a településen egy az emlegetett üzletláncból. Szeretek oda járni, mert elég jó akciókba, ajánlatokba futhat bele, aki szemfüles, azonban ez mindig eseti, sokkal jobb lenne, ha előre lehetne készülni. Például ha akár napokkal korábban értesülhetnék róla, hogy éppen mi mindent lehet mind italban, mind ételben jobb áron elcsípni, az nagyszerű lenne. Nem csak az összejövetelek, de a család szempontjából is, hiszen két gyerek mellett az embernek meg kell válogatnia, hogy mire költ. Ugyanis az élet nem csak dajdajozásból áll ám, bizony oda kell figyelni, hogy mennyi pénz megy kifelé a kasszából, különben könnyen bajban találhatjuk magunkat. Éppen ezért volt akkora felüdülés, amikor az egyik tánctársam egy ilyen próba utáni beszélgetésen megmutatta nekem a nagy felfedezését: egy olyan weboldalt, ahol lapozható online formában lidl újság is olvasható, kiváló minőségben! Ráadásul mindig az aktuális van feltöltve, nem kell utánanyomozgatni.

Neki is pont ez volt mindig a problémája: ugyan közel van a Lidl, de mindig csak találomra vásárolgattak ott, ahelyett, hogy tudatosan felkészültek volna, ezzel időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt megspórolva. Szóval a telefonján megmutatta nekem ezt az oldalt, miután végeztünk és már pihentünk, és alig akartam hinni a szememnek! Valóban ott volt a lidl újság tökéletesen olvashatóan, mintha csak maga a kiadvány lenne a kezemben! Ez mindamellett, hogy környezettudatosabb, hiszen nem kell időről időre tonnaszám elhasználni a papírt, még praktikus is, hiszen bármikor, akár még a munkából hazafelé jövet is átfuthatom! A feleségem is nagyon örült neki, mikor otthon megmutattam neki, elvégre ő a legfőbb beszerzési felelős, én csak a szállító és pakoló ember vagyok. Amúgy is pont terveztünk bevásárlást, szóval a nejem nekiült, áttanulmányozta az egészet, és kellemesen kövér kis listát kanyarított az összeírt dolgokból. Innen már nem volt visszaút, helyet nyert magának a digitális lidl újság.

lidl újság

Néhány hete már így vásárolunk, és az az igazság, hogy határozottan érezni, hogy több marad a családi pénztárban, mégis mindig minden van otthon, hiszen előre is meg tudunk venni csomó mindent, ami eláll. Nagyon megéri ezeket az akciókat figyelni, ugyanis valóságos kincsekre, jobban mondva kincset érő ajánlatokba lehet belefutni. -ha tartjuk ezt a tempót, akkor jövő nyárra egy nyaralásra valót is összespórolhatunk! Vagy legalább is a nyaralás alatti fogyasztásunk összegét. Majd kiderül, mint hoz a jövő, mindenesetre egyelőre nagyon örülünk, hogy ilyen szerencsénk van, és a csoporttársam volt olyan kedves, és megmutatta nekem! Örök hála érte neki, hiszen máskülönben a lidl újság egy nem létező fogalom lenne a számunkra, és ugyanúgy impulzusszerűen vásárolnánk, mint azelőtt.