A nyaralónk rusztikus bútorai nosztalgikus emlékeket őriznek

Van egy nyaralónk egy balatonparti faluban. Még a nagyszüleimé volt, akik régi kézműves parasztszékekkel, asztalokkal és szekrényekkel rendezték be a kis házat, amiket örököltek a dédiktől. Nagyon hangulatosak ezek a régi bútorok a kis házban, szinte nosztalgikus érzést kelt az emberben, olyan időkre emlékeztetve, amikor még nem is élt. Két emeletes a ház, a felső emelet viszont szöges ellentétben áll a nappali berendezésével, ez ugyanis szépen fel van újítva (persze a lenti berendezések, elektronikai eszközök, fürdőszoba is felújított, kiváló állapotban van), modern bútorokkal vannak berendezve a hálószobák és a fönti fürdőszoba. Kötöttünk is biztosítást a nyaralóra, ugyanis ezek a rusztikus bútorok hatalmas értékkel bírnak. Nem beszélve persze a parasztház és a hatalmas telek értékéről, ami tele van fügefával, szilvafákkal, almafával, körtefával, mogyoróbokorral és még sorolhatnám.

A ház, amiben lakunk otthon, a Pannon-Safe Kft-nek köszönhetően lett biztosítva. A honlapjukon, a pannonsafe.hu-n a legjobb lakásbiztosítás ajánlatok online, egy helyen elérhetők az online kalkulátoron keresztül. Az online lakásbiztosítás kalkulátorral ki tudjuk számolni a biztosítási összeget és össze tudjuk hasonlítani több biztosító cég ajánlatát, hogy kiválasszuk a nekünk legkedvezőbbet. Az ehhez tartozó kérdőív kitöltése előtt minden fontos információról részletes tájékoztatást kapunk. A Pannon-Safe Ktf. nemcsak lakásbiztosításokat közvetít, hanem sok egyéb biztosítást köthetünk rajtuk keresztül, amikhez szintén találunk online biztosítás kalkulátort. Így az interneten saját magunk megköthetjük a biztosításainkat, legyen szó Casco-ról, kötelező biztosításról, nyugdíjbiztosításról, vállalkozói biztosításról vagy egyéb pénzügyekről, megtakarításokról, hitelről.

A pannonsafe.hu oldalon a Termékek menüpontja alatt találjuk meg a Lakásbiztosítás pontot, itt mindent el tudunk olvasni róla, ami fontos. Már a leírás elején figyelmeztetnek, hogy rendszeresen nézzük át a meglévő lakásbiztosítási szerződésünket és gondoljuk át, hogy még mindig érvényes-e, azaz nem történt-e a lakásunkban olyan mértékű változás, ami miatt módosítani kéne a szerződést. Ilyen lehet egy új családtag érkezése (kisbaba születése), új háziállat beszerzése, kazáncsere, napelem vagy napkollektor telepítése vagy egyéb felújítás. Ilyen esetekben új szerződést kell írni, vagy ha biztosítót szeretnénk váltani, azt is megtehetjük biztosítási évfordulókor. Az évforduló előtt 30 nappal kell elküldeni a biztosító cégnek a felmondó nyilatkozatot, amiben szerepelnie kell a nevünknek, címünknek, születési helyünknek és időnek, a szerződés- vagy kötvényszámnak és a biztosító nevének. Fontos, hogy úgy küldjük el nekik a felmondó nyilatkozatot, hogy az a későbbiekben bizonyítható legyen. A felmondás elfogadásáról visszaigazolást kell kérni.

Hogyha a pannonsafe.hu-n található online lakásbiztosítás kalkulátoron keresztül kötünk biztosítást, akkor még az előző szerződés felmondását is megspórolhatjuk. A Pannon-Safe Kft. ugyanis elvégzi helyettünk a felmondást, persze csak akkor, ha több mint 30 nappal az évforduló előtt visszaküldjük nekik a megbízást. Hogyha a lakásbiztosítás felmondását követően még marad túlfizetésünk, akkor a visszafizetést nyugodtan kérvényezhetjük írásban. A Pannon-Safe Kft gondoskodik róla, hogy minél inkább személyre szabhassuk a biztosításunkat. Egy csomó kiegészítő biztosítási lehetőséget is felajánl számunkra: gépjármű assistance, kisállat vagy háziállat biztosítást, csőtörés, beázás, lopás vagy betörés, kerti bútorok, napelemek, napkollektorok, vandalizmus, füst- és koromszennyezés, vállalkozási biztosítás vagy éppen nyitva felejtett nyílászárón át befolyt víz által okozott károk megtérítése. Mi nagyon elégedettek vagyunk a Pannon-Safe-fel, amióta csak őket választottuk.