Papucsvásárlási tanácsok nagymamámnak

Mostanság szerencsére újra többet megyünk le nagymamámhoz a hétvégére segíteni neki a házimunkában. Ő egy kis faluban lakik a Balaton közelében, sajnos már egyedül, úgyhogy jól jön a segítség neki a ház körül, főként az állatok etetésében, a tyúkól takarításában és a kertészkedésben. De emellett persze a társaság is fontos neki, ilyenkor mindig jókat beszélgetünk vele.

Nagymamám számára nagyon fontos a hagyományőrzés, ezért is maradt a kis faluban, ahová született, és ahol anyukámat is szülte. Viszont mindig nagyon érdeklődik a modern dolgok iránt , lenyűgözi például, miket lehet az interneten találni.

Ezért is meséltem el neki, hogyan sikerült a CipőMarket oldalán egy új női csizmát vennem anyukámnak. Úgy kezdtem, hogy elmondtam neki, hogy rákerestem a cipomarket.hu/noi/papucs aloldalra, ahol sokféle papucs van, képekkel és leírásokkal róluk. Anyukámnak ugyanis nyárra kellett egy gumipapucs, de nagyon nem volt kedve emiatt elmenni egy boltba vásárolni.

cipomarket.hu/noi/papucs

Így aztán a CipőMarketet kerestük fel, amit egy barátom ajánlott, mondván, hogy nagyon olcsó és megbízható hely. Gumipapucsokból bőven van mit válogatni, akár a cipomarket.hu/noi/papucs linken. Erre rákeresve rögtön láttuk, hogy különböző fazonok, színek és márkák is vannak. Találtunk olyat, aminek egy pántja van, de sok lábujjközi papucsuk is van, méghozzá elég jó nevű márkákból.

A honlapon azt is írják, miből milyen méretek elérhetők, sőt, egy mérettáblázatuk is van segítségképp. A leértékelt termékeknél pedig a megtakarítás mértéke is fel van tüntetve, ami anyukámnak külön nagyon tetszett.

Teljesen egyértelmű volt, hogyan működik a rendelés menete, így kosárba is raktuk a megfelelő méretet, és pár perc alatt meg is voltunk a vásárlással. Ezt nagymamám alig akarta elhinni, számára hatalmas dolog, hogy fél órán belül kiválasztottuk és meg is vettük a papucsot, úgy, hogy sehova nem is kellett érte elmenni. Sőt, valójában nagyon kedvező áron tudtunk vásárolni, most éppen erre a darabra 60 százalék kedvezmény volt.

Ezután anyukámnak eszébe jutott egy kérdés a papucs szívósságát illetően, úgyhogy megkerestük a megadott elérhetőséget, ami a cipomarket.hu/noi/papucs linkről átlépve egy külön fülön van megadva a honlapon. Anyukámmal mindkettőnknek nagyon tetszett, hogy márkák szerint csoportosítva le vannak bontva az elérhetőségek. Így ugyanis nagyon egyszerűen el tudtuk érni a kiválasztott márkához tartozó telefonszámon az ügyfélszolgálatot, ahol minden kérdésünkre választ kaptunk.

Itt láttuk azt is, hogy emailen keresztül is le lehet adni a rendelést, amely szintén jó plusz opció lehet annak, aki nem szeretne a weboldalon hagyományos módon vásárolni.

És hogy mi a helyzet a kiszállítással? Ezzel kapcsolatban is nagyon jó tapasztalataink voltak. Két napon belül már meg is érkezett a várva várt gumipapucs, ami méretben és fazonban is megfelelt anyukámnak. Pont ilyen stressztől és gondtól mentes vásárlásra gondolt, amely a CipőMarketnél nagyon jól működik.

Ezek után elkezdtem nagymamámat is kérdezgetni, hogy nem kell-e neki valami a CipőMarketről. Megmutattam neki a honlapot, és mivel úgy tűnt, egészen érdekli a dolog, végignéztünk pár terméket is. Végül mondta, hogy ha esetleg egyzser szeretnénk meglepni valamivel, akkor egy kényelmes bőr női papucsnak ő is nagyon ürölne.

Mondanom sem kell, hogy pár nappal később már meg is rendeltük neki az egyik Batz női papucsot, amit legközelebb viszünk is le a faluba hozzá.

Így sikerült végül papucsvásárlási tanácsokkal ellátnom a nagymamámat a CipőMarket oldalának segítségével.