Emlékszem még, amikor busójáráson voltam

2 éve voltam az osztályommal Mohácson voltunk a busójáráson. idegenforgalmi osztályba jártam, ami azt jelenti, hogy nekünk igazából kötelező jelleggel kellett elmennünk ilyenekre. Lovas turizmus miatt mentünk például lovas táborba, külföldre is többször mentünk, illetve különböző hagyományőrzéssel kapcsolatos programokon vettünk részt, csak úgy, mint a mohácsi busójárás. Nagyon király volt, én imádtam! Az a hangulat a világon sehol máshol nincsen, mint ami ott van. Mindenki tudja jól, hogy mekkora kultusza van ennek a programnak, mekkora embereket összehozó ereje van, nagyon szuper!

Amennyire vártam ezt a kirándulást, annyira betegeskedő is voltam mindig. Sajnos elég gyenge az immunrendszerem, de akkor úgy döntöttem 2 hónappal a kirándulás előtt, hogy teszek ellene, és nem bízom a véletlenre azt, hogy eltudjak menni. Éppen ezért beírtam a netre, hogy vitamint szeretnék venni. Így találtam rá a prevenciopatika.hu-ra és az Eurovit Multilong vitamin kapszulára is.

Gyorsan rendeltem is belőle, mert láttam, hogy sok vitamin és ásványi anyagot tartalmaz, gondoltam, ez biztosan jó lehet majd. A vásárlás nagyon könnyen ment a prevenciopatika.hu oldalán, teljesen egyértelmű minden, egyszerűen nem lehet elrontani. Amikor én vettem, akkor éppen még akciós is volt a 120 darabos kiszerelés, aminek nagyon megörültem, hiszen nem dolgozok, a zsebpénzemből gazdálkodom, és ezt most én akartam megvenni magamnak. Nagyon örültem neki, hogy hamar ki is szállították és teljesen megbízható a cég is.

Az Eurovit Multilongnak hála, teljes átalakuláson mentem át! A közérzetem sokat javult és ténylegesen éreztem is, hogy erősödött az immunrendszerem, de ez végül is nem is csoda, hiszen az Eurovit multilong egy vitamin kapszula, ez a dolga, de nem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb lesz majd tőle.

Elmeséltem anyumnak is ezt a sztorit, és kérte, hogy mutassam is meg neki a prevenciopatika.hu nevű weboldalt, ahonnan én is rendeltem az eurovit multilong vitaminos kapszulákat. Anyumnak is nagyon tetszett az oldal, így hát elhatározta, hogy ezentúl akkor ő is innen fog rendelni és nem mászkál el a gyógyszertárba, hacsak nem valami azonnal kell, mert itt ugye van egy kiszállítási idő.

Szerintünk tök jó, hogy van már manapság ilyen is. Webpatika vagy online gyógyszertár, talán mindegy is minek nevezzük, mert a lényeg, hogy hiánypótló szolgáltatás ez, amit ők kitaláltak és nagyon örülök neki, hogy rájuk leltem!